Най-младата участничка във Фермата, 24- годишна дизайнерка Лора Цолова, отпадна при

...
Най-младата участничка във Фермата, 24- годишна дизайнерка Лора Цолова, отпадна при
Коментари Харесай

Лора след излизането от Фермата: Партньорът ми ме поздрави, Любо ми беше само приятел

Най-младата участничка във " Фермата ", 24- годишна дизайнерка Лора Цолова, отпадна при първия ексклузивен елиминационен двубой нощес. Ето какво описа тя в предаването " Преди обед " по БТВ:

" Чувствам се прелестно, виждам какъв брой е прелестен светът извън и вътре във " Фермата ". Преживях всичко отначало, едно прелестно преживяване за мен с невероятни страсти, които още веднъж и още веднъж претърпявам. Тези страсти са от благополучие, носталгия, че претърпях нещо прелестно, същинско, с прелестни хора и това буди лека горест. 

Липсва ми хубавото чуство че сме всички дружно там. Когато сме сами, безгрижни, без тези отговорности и проблеми на открито. Когато идваха роднитите ми за кръщенето на дребния Мартин, изпитах страст на наслада, неналичието им, благополучие да ги видя. Спомням си ги по какъв начин идваха към мен, облечени в бяло. 

Преди да вляза, бях загърбила връзката с хората, тъй като моят бизнес е единствено онлайн, аз не се срещах с толкоз хора очи в очи, говорех главно по телефона. Бях сациално сама, а аз съм отворен човек и обичам да се срещам и срещам с доста хора. Когато влязох вътре, това ме накара да се усещам доста жива. Всеки сезон, който съм гледала, съм го усещала все едно съм била вътре, плакала съм с участниците.

Всеки път съм си казвала: Лора, ти можеш да си тук, направи всичко допустимо! И към този момент мога да кажа: фантазиите се сбъдват. Да, пораснах, не знам за какво ми споделяха, че съм дребното момиче на " Фермата ", само че аз демонстрирах, че едно младо момиче може да се грижи за животните, да меси самун. Чувствам се зряла, към този момент обръщам внимание на нещата, които имам извън, едно прелестно крепко семейство. Това е нещо, с което си привикнал и нормално не го забелязваш, към този момент мисля доста по-зряло.

Приятелят ми в живота сподели, че сносно съм се справила. Вътре във " Фермата " Любо ми стана един доста много непосредствен другар, срещнах в него сродна душа, споделяхме и положителни и неприятни моменти. Той ме мотивираше да махна този боязън и да се хвърля на арената. Благодаря му за всичко. Било е с добра цел. Казах му всичко, което желаех да му кажа. Че го очаквам на финала. Пламен също ми е любимец. Двата лагера вътре са неизбежни. Това се получава от сродството на душите. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР